Tuesday, July 28, 2009

Te iubesc ,lasa-ma in pace

Asta e titlul unui articol citit recent.Ea este o femeie batuta de iubirea ei si constienta ca este printre cele care au nevoie de ajutor."Vreau sa incetez sa iubesc. Sa mi se opreasca sufletul acum, aici din a-i oferi iubire unui derbedeu care nu o merita. Sa invat sa o arunc catre cei care stiu sa o primeasca, sau sa nu mai daruiesc deloc. Dar nu lui, nu acestui animal"...Totusi aceeasi ea dupa cateva asemenea randuri ne explica.Il iubeste si accepta sa fie batuta pentru ca el sa se simta barbat.Motive pentru a nu renunta sunt :frica de singuratate si de a nu mai fi iubita.Nu cred ca el o iubeste ,asta e doar o iluzie a ei.Iubirea ar presupune sa aiba grija de ea.
In final ar dori ca el sa renunte la ea si sa isi doreasca sa o bata pe alta.Incep sa cred ca asa percepe ea ideea de iubire:bataia.Multi au sfatuit-o sa mearga la terapeut sau sa il lase.Insa un singur sfat mi s-a parut bun:sa se iubeasca pe ea inainte.
Ea este dependenta de el si se vede iubita astfel.Multe asemenea ei exista si majoritatea nu cer ajutor de rusine sau pentru a-si pastra familia.Astea sunt cazurile fericite pentru ca acestea se impaca cu situatia.Dar sunt femei care doresc sa plece dar nu au unde.Exista cateva centre in tara[din pacate supraaglomerate si existente doar in cateva orase] unde pot cere ajutor.Pentru a afla unde sunt aceste centre fiecare oras are Directia de asistenta sociala sau un serviciu social.
Aici gasiti mai multe.

No comments:

Post a Comment